XXL – september 2016

XXL er et annet langtidsbet med fine tekniske mønstre:

XXL

Jeg har markert en «coil» i form av en lang triangel. Indikert er 126 kroner som kursmål, men 120 er vel mer realistisk. Solid støtte nede på 104 kroner, der det siste bruddet kom. I den brede trendkanalen (ikke markert) er det rundt 20 % fra topp til bunn, en bevegelse som tar en til to måneder (f.eks. desember 2015 til februar 2016). Så litt swingtrading er å foretrekke med andre ord. Kjøp på støtte eller på nye brudd. Selg på små toppformasjoner i kombinasjon med RSI-divergens for eksempel. Ellers har slutten av oktober til tidlig desember pleid å være en bra måned for denne aksjen.

Det har vært flere innsidesalg de siste måneder, så en liten usikkerhet der. Alle innsiderne eier fremdeles mange aksjer, så vet ikke hvor signifikant det er. Vil selskapet hente mer penger? Går salget dårligere enn analytikerne tror? Hvorfor de selger nå i september på 104 og 105 kroner er beyond me, men kanskje de vurderer sesongeffekten (september – oktober) som viktigere enn tekniske brudd og god støtte…