Golden Ocean – september 2016

GOGL har vært en trist aksje de siste årene, men basert på gammel historikk har den en tendens til å stige ganske mye om den først stiger.

gogl1

Aksjen har gått sidelengs et halvt års tid, men egentlig har det vært indikert en svakt stigende trend i RSI (verdier på 40-70). En mulig divergens altså, som kan føre til at aksjen nå vil «ta igjen» momentumet med en justering opp. Det er også markert et momentumbrudd og et mulig kursbrudd opp i en halvlang triangel.

gogl2

I et kortere perspektiv er vi innenfor et rektangel (28 – 36/37). I går og i dag ligger vi på 50 % retracement og støtte på ca. 32,30 kroner.

Et brukbart veddemål med én – to dagers varighet? Ellers kanskje litt tidlig å kjøpe aksjen, med mindre  +32 kroner holder. Men etablerte brudd over 37 burde i hvert fall være kjøp.

Diagrammene er fra litt før lunsjtider i dag, vist med logaritmisk skala.

5 kommentarer om “Golden Ocean – september 2016

    • Da får vi håpe den gjør noen prosenter i dag. Ellers ser Ocean Yield ut til å være et bra swingbet de neste måneder.

      • Ahhh. Feil post.
        GOGL selger jeg nå på 32. Den burde ikke falt så mye etter at Myrseth tok den ut av porteføljen på mandag. Jeg satset på en ukeporteføljeeffekt (7 % fall, 7 % opp igjen?), men det slo ikke til. Nå kjøpte jeg QEC i stedet på 1,50, så da er jeg på kreditt og mer happy med QEC.

Det er stengt for kommentarer.