HLNG, KOA og SNI – april 2015

Hovedindeksen brøt motstand på 625 med et smell i forrige uke, og dermed var vi straks oppe på all time high (656). En liten pullback/pause en gang til uken bør vel påregnes, men i så fall står gode kjøp i kø. ORK, STL, TIL, OCY, WWI og WWASA er litt «alternative» aksjer, som bør vurderes skulle anledningen by seg. Følg også med på aksjer som GOGL, som ligger på motstand, men som bare trenger en bra dag for å gjøre et volatilitetsbrudd opp.

Noen andre aksjer, som er litt «under radaren» for tiden:

Höegh LNG (HLNG):

Höegh

Aksjen ble ikke med på den siste oppgangen. Kommer et brudd opp nå? Aksjen er i utgangspunktet kjøp uansett, inntil noe annet vises i kursdiagrammet.

En aksje som har indikert trendvending fra svak ned til flat eller opp er Kongsberg Automotive (KOA):

KOA

Etter en «swing failure» i mars (skulle vært ned mot 5 kroner) kom et fint brudd opp. Selskapet legger frem tall til uken, det kan bli avgjørende for videre retning. De neste månedene blir forhåpentligvis bra.

Stolt Nielsen (SNI) har også indikert trendvending til opp:

SNI

Her kan det komme en pen oppgang de neste måneder.