Sevan Marine – mars 2014

Et fint korttids setup i Sevan Marine:

Sevan MarineAksjen handles i dag rundt 24,60 kroner (lunsjtider). Det er ikke lenge siden DNB Markets oppgraderte selskapet til et kursmål på 30 kroner. Sparebank 1 Markets fulgte opp med et kursmål på 40 kroner for to uker siden. Det er alltid greit å sjekke tekniske signaler mot en fundamental bakgrunn.

Fra 27 kroner har aksjen reagert tilbake på kortsiktige selskapsspesifikke nyheter. Det er støtte på 24 – 24,50 kroner. Jeg kjøper aksjen og setter et kortsiktig kursmål på 27 kroner. Det er ikke noe særlig momentum her, men kursutviklingen de siste ukene støttes av RSI, MACD, Elder Ray og volum. Stop Loss setter jeg manuelt, sannsynligvis rundt 23 kroner.

[Oppdatering 18.mars: Niks. Aksjen har vært oppe i 25,50, men tynges av dårlig oljeservicesentiment, nølende børser og lav likviditet. Støtten på 24 har holdt fint. Men det er ikke noe jevnt undertrykk på kort sikt. Avhended på 24,40. Skulle stemningen på børsen snu, vil jeg vurdere en ny inngang.]

En kommentar om “Sevan Marine – mars 2014

  1. Tilbaketråkk: InterOil – mars 2014 | Aksjer og aksjehandel

Det er stengt for kommentarer.