Orkla – mai 2014

En svært forenklet analyse følger her på Orkla.

Eier du aksjer: Ta gevinst nå. Finn heller en annen aksje. Kan du shorte aksjen er dette et brukbart tidspunkt for en swingtrade (Ikke en trendtrade). Men nedsiden er ikke allverden, kanskje ned mot 9 % den neste måneden eller to.

OrklaAksjen ligger i en svakt stigende trend på mellomlang sikt. Det er motstand i markert trendtak på 52,50 kroner. Der er det også tidligere topper fra 2013. Optimalt kursmål for en shortswing er ned mot trendgulvet. 50 MA er også et (mer forsiktig alternativ). For stop loss kan du være tålmodig skulle det ryke opp gjennom 52,50 kroner. Jeg tror det er en kurs vi i så fall vil se igjen om noen uker.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s