Stolt-Nielsen – opp eller ned?

Stolt-Nielsen (SNI) ligger helt på grensen til en hode-skulder, foreløpig med et skuldertrekk fra markedet. De siste tre dager har vært flate rundt 157 kroner.

Stolt-NielsenBruddet er ikke bekreftet ennå, og volumet er middels. Men hadde denne aksjen vært inne i algoritmene til Merrill Lynch og Morgan Stanley hadde vi nok sett et kraftig fall herfra.

Om det ikke snur opp gjennom 160 og deretter over 50 dagers SMA ganske raskt, ligger det an til en fortsatt fallende trend her, ned til 125 eller der omkring.

Jeg merker meg ellers at DNB Markets tok inn aksjen i ukeporteføljen sin på mandag, et dristig valg. Kursen var også da på rundt 157 kroner. Ingen positiv effekt de første to dager altså, noe som ikke er lovende.

En ny test av støtte med kraftig revers og et par solide oppdager kan være en god inngang på to-tre ukers sikt. I så fall vil du ha et gulv på 157 – 160 kroner og en mulig oppside til 190 kroner. Men uten et slikt signal går det nok nedover med SNI. Vær også obs på en vanlig pullback etter etablert brudd (som ikke er et kjøpssignal), og dessuten motstand på 50 og 200 dagers SMA.