Ehhh… Forutså jeg korreksjonen i oktober 2014?

I november 2013 satte jeg meg ned for å tegne «en typisk trend». Så kom jeg opp med følgende graf, som jeg «følte» hadde noe ved seg:

front

Den ble retegnet av Gyldendal og trykket på omslaget til boka mi. Boka gikk beviselig i trykken i januar 2014.
Lite visste jeg at jeg nettopp hadde tegnet utviklingen for hovedindeksen det neste året 😉

Her er hovedindeksen etter den 24. oktober 2014:

osebx-psychic

Jeg har markert på hvilket tidspunkt jeg produserte tegningen. Trender, swings, topper og bunner har en viss likhet, vil jeg si. En «typisk trend», eller….?

Jeg håper jeg hverken er synsk eller har psykokinetiske evner av et slikt omfang. Så for å teste dette: herved «føler» jeg at 532 var et bra tidspunkt før kjøp igjen og at hovedindeksen kommer til å ende 2014 på 602,58 (vi er nå på 573,58). Jeg kan ha hatt rett om det første, men høyst sannsynlig tar jeg feil om det siste 🙂

Aksjer og aksjehandel

2 kommentarer om “Ehhh… Forutså jeg korreksjonen i oktober 2014?

  1. Sprøtt. Korreksjonen er jo der, men grafen ligner mest fra desember 2013 og så den siste bratte trenden opp til toppen. Der er det klin likt i vinkler og timing og alt. Også de to bunnene helt fra starten der i 2013 er like. Kan du ikke lage en sånn graf for 2015?

Det er stengt for kommentarer.