NAS og RECSOL – oktober 2014

Norwegian (NAS) sliter med et fallende trendtak:

NorwegianVed forrige brudd opp kom et skikkelig løft før aksjen falt nedover igjen. Denne gangen er de tekniske forutsetningene litt bedre. Trendtaket er flatere og RSI har satt stigende bunner og topper. RSI har også markert 30 og 70 som kan indikere en trendvending, for eksempel svakt oppover i stedet for svakt nedover. Men først må vi se bruddet opp, som er kjøpssignal. Safety er salg nå eller nær trendtaket. Det finnes en mulighet for en 20/50-trampoline fra 214 kroner etterfulgt av et brudd, men den kan aldri tas på forskudd. Det kommer i så fall neste uke, men aksjen må holde seg over 214.

 

RECSOL har tilsvarende fallende trendtak å stri med:

RECSOLDu kan trekke en lang linje fra de to markerte toppene i februar og juni. Her har jeg markert den aller siste kanalen, som markerer en mulig økt fart nedover i trend. Men med brudd opp kan vi få motsatt effekt på kort sikt.

Swingtrading har fungert utmerket det siste halve året. Hovedtrenden er fremdeles svakt ned. MACD-kryss fungerer fremdeles som kjøp/salgssignal, nå sju ganger på rad. Kjøp på brudd opp, selg på MACD-kryss ned eller i trendtaket. Beste scenario som kan inntreffe er en 20/50-trampoline fra cirka 80 kroner med påfølgende brudd opp. Det burde gi en solid impuls oppover den første uka og kanskje to etter bruddet. Kursmål i så fall på 106 – 108 i første omgang. Men som sagt, slike ting kan ikke tas på forskudd. Vent på signalet.