Höegh LNG – november 2014

Brukbar kjøpsmulighet på Höegh LNG i dag. Her er diagrammet klokken 15:00:

HLNGHer er det fristende å vise aksjen i et langt perspektiv, men det blir en nobrainer. Den lange trenden er opp, nivåer er tydelige og aksjen er inne i to av DNs ukeporteføljer.

Aksjen brøt opp gjennom korreksjonsmønsteret med et lite sprang (gap) for åtte dager siden (gjennom 88 kroner). Deretter har det reagert ned fra 100 kroner, til dagens 91,25. Her er det støtte i en liten trendkanal, i en horisontal liten topp for tre uker siden, og dessuten i et par glidende snitt som kan ha signifikans.

RSI er svak, mens MACD er litt ambivalent (salg i histogram, kjøp i MACD-kryss). Ikke noe klokkeklart kjøp dette, men i forhold til korreksjonsbruddet og mulige innganger i ettertid er det et bra nivå med en tett Stop under.

Kjøp på 92 for eksempel, med Stop Loss like under dette nivået. Dersom 92 ikke holder indikeres en svakere mellomlang trend fremover, kanskje en utflating. Jeg vil tro aksjen da i første omgang glir videre ned mot 82, 80 eller 77, før en ny swing oppover kan forventes. En annen mulighet er at den angitte kanalen ikke er så viktig og at aksjen vil ned mot 50 % retracement (89) eller tette spranget (87). Jeg tror mest på det første, altså enten 91-92 eller ned mot 82 og 200 WMA. Viktig nivå på rundt 91 kroner altså, og sluttkurs over 92 i hvert fall i morgen fredag.

 

3 kommentarer om “Höegh LNG – november 2014

  1. Tilbaketråkk: DNO – november 2014 | Aksjer og aksjehandel

Det er stengt for kommentarer.