Aksjetips i Dine Penger

I det siste nummeret av Dine Penger (nr. 11/2014) er det flere reportasjer om hobbyinvestorer som har gjort det bra på børsen. Stig Mikalsen (undertegnede) og Trond M. Døskeland (NHH) stiller som eksperter. Selv har jeg inne en helside med mine ti beste råd for praktisk aksjehandel.

Reportasjene omhandler

  • en skipselektriker som tjente 40 mill. på et år
  • en sykepleier som har tjent 680 000
  • en verktøyselger med 2,8 millioner i gevinst
  • en fisker som gjør omtrent 20 % i året

Samt altså mine ti beste tips og noen referanser til forskningen på feltet fra Døskeland.

Nummeret koster kroner 89,- i handelen og kan være verdt å få med seg. Jeg vil tro innholdet også er tilgjengelig på nett under Dine Penger+. Jeg kan ikke legge ut en pdf av innholdet, men vil gjengi de ti aksjetipsene på denne bloggen på et senere tidspunkt.