OSEBX – mars 2015

Det er ikke noe spesielt nytt med hovedindeksen (OSEBX) for tiden. Utviklingen har vært svak den siste måneden, men det er egentlig å forvente. I desember 2014 var vi tross alt helt nede på 540.

OSEBX

Siste swing i RSI gikk fra 25 til 68. Det indikerer som kjent ikke en sterk oppgang den nærmeste tiden. Etter det har indeksen konsolidert sidelengs en måneds tid, rundt 614. Det er helt ok, både for indeksen og RSI. Bruddet opp gjennom den markerte linjen var for så vidt kjøpssignal, men det hele har «hengt» sidelengs for å «vente på snittene». Mer oppgang er indikert, som det heter.

Så lenge det holder seg over den markerte linjen er jeg happy med mine enkeltaksjer. En nedgang dit og en RSI på cirka 40 burde bringe inn kjøpere. Men et brudd under 600 (eller støttelinjen) tror jeg nok markedet vil tolke negativt i det korte bildet.

Støtte rundt 600 altså, og motstand nå på rundt 625.