DNO – mars 2015

DNO trender svakt nedover, med stort mulighetsutfall både opp og ned i det kortere bildet. Det ses ved de sterke sekundærtrendene på 4 – 7 uker, som kunne vært utnyttet av en swingtrader.

DNO

Snittene er på 50 og 200 dager.

Skal du gjøre et spekulativt bunnfiske i denne aksjen kan akkurat nå være et alternativ. Det er helt umulig å treffe konsistent topper og bunner i denne typen «range», der det er flere måter å finne nivåene for overkjøpt/oversolgt, og flere måter å trekke støtte- og motstandlinjer på. Men ut fra standard tradingprinsipper kan omtrent her være en mulighet. Du har både en kortsiktig bunn (8-9 dager siden), og en trendlinje med tre punkter. Da har du også et definert stop loss-nivå som bare er litt under dette nivået.

Går det opp de neste uker vinner du mye. Går det ned taper du bare litt. Men NB: Egentlig bryter det med det gode hovedprinsippet om å bare investere i stigende trender, så dette er kun for ekstra risikovillige swingtradere!

(Men det er jo litt gøy å forsøke å fange fallende kniver…;)

Og NB2: Denne analysen legges ut klokken 13:30, da DNO handles for kroner 11,38. Jeg forutsetter at nivået på rundt 11 kroner holder ut dagen.

7 kommentarer om “DNO – mars 2015

  1. Det tipset her slo skikkelig til! Noen formening om hvilket nivåer svingtraden kan være over?

  2. Nei, det tør jeg ikke si. En uke til og 15,30 – 16 kroner kanskje? Der er trendtaket og 200 WMA. Men aksjen snur fort som du ser, så vær obs. Oljeprisens utvikling fremover kan bli avgjørende.

  3. Tilbaketråkk: NHY – mai 2015 | Aksjer og aksjehandel

    • Ikke for meg. Det blir ren spekulasjon i så fall. Evt. kan gode nyheter føre til at aksjen snur igjen – midlertidig.

Det er stengt for kommentarer.