Helside i Røyken og Hurums Avis

DSC_5111-3003. april hadde Røyken og Hurums Avis en hyggelig artikkel om meg og boka mi. Jeg var en av fire saker på førstesiden og fylte opp mesteparten av side 2. Et kunstbilde tatt i en bar i Oslo fylte forresten halve siden, men det var godt med tekst.

Intervjuet ble gjort over telefon. Her er et par utdrag:

«Han har satt seg som mål å bli Norges beste aksjeanalytiker innen feltet teknisk analyse»

Det stemmer. Og dette:

«Kopier de beste, inntil du får nok erfaring til å ta dine egne beslutninger»

Det stemmer også. Men her gjelder det å ikke lese for snevert. Kopier de bestes ukeporteføljer, var det rådet jeg ga i Drammens Tidende. Men å kopiere fremgangsmåten til de beste innen teknisk analyse er også å anbefale. Heldigvis har de beskrevet metodene sine på nett, i artikler og i bøker. Mine egne beskrivelser i boka mi baserer seg på en selvstendig og kritisk gjennomgang av disse tekstene, testet opp mot praktisk handel på Oslo Børs. Bortsett fra det er det beste rådet jeg kan gi dette: Å heve sin egen kompetanse på alt som har med aksjehandel og aksjeanalyse å gjøre.

Takk til Røyken og Hurums Avis for artikkelen. Kanskje neste som ringer er Dagens Næringsliv?

🙂