Norske Skog – mai 2014

Norske Skog (NSG) har trendet svakt ned og halvt sidelengs i 2 – 4 måneder, avhengig av hvilken målemetode man bruker (trendlinje eller 50 dagers MA).

nsg1Aksjen stanger i taket av en veldig tydelig trendkanal og også 50 dagers SMA. Brudd opp (nå 4,70) er kortsiktig kjøp. I så fall kommer også et brudd opp gjennom 50 i RSI(14). Det er forøvrig et bra intradagssignal som denne aksjen responderer på. Motstand da er 5 – 5,10 kroner og deretter 5,80 – 6,20 kroner.

På nedsiden er det et tydelig støttenivå på cirka 4,30 kroner (horisontal støtte og 200 SMA):

nsg24,30 kroner (i praksis 4,33 kanskje) utgjør også en kjøpsmulighet for en swingtrader, med stop loss litt under 4,30. Men vær obs på mulige intradagsbrudd ned og reverser opp. Her har jeg også markert en to måneders rektangel med kjøpsmulighet ved brudd opp gjennom 5,10, som vil være positivt på to måneders sikt og gi et første kursmål på 5,90.

Det er et positivt undertrykk i 200 dagers SMA, som nå møter det negative overhenget i 50 dagers SMA. Kursen er skvist i midten. Brudd på ett av disse snittene vil kunne indikere videre retning på kort sikt. På mellomlang sikt (2 – 6 måneder) er det ikke kjøp før 20 dagers SMA også krysser opp gjennom 50 SMA.