Archer – desember 2014

I forrige post så jeg på Hexagon, jeg får vel ta Archer også i samme slengen. To selskaper med en viss eksponering til USA. Jeg analyserte begge i samme post tilbake i august. Da anbefalte jeg også salg på begge, Archer på rundt 10,70 kroner.

Nå står aksjen i 4,14 kroner, og er på vei nedover mot 3,50 eller noe under dette.

Archer

3,55 – 3,57 kroner var bunnene fra april og juni 2013. 3,35 kroner er kursmålet etter bruddet ned i den siste kanalen. Jeg har market noen kjøp- og salgssignaler ved hjelp av trendlinjer og 20/50-kryss. Ganske enkelt å benytte og ekstremt nyttig i tilfellet Archer 2013 – 2014.

Archer

Det siste salgssignalet kom for en ukes tid siden. Brudd ned bekreftet av MACD-kryss ned for eksempel. MACD-kryss opp fungerer ikke i sterkt fallende trender, men det gjør MACD-kryss ned og andre MA-crossovere ned.

Trenden er altså fremdeles sterk fallende. Aksjen kan svinge mye opp eller ned, som oktober viser, men for trendtradere ligger et eventuelt kjøp sannsynligvis flere måneder frem i tid. Shortere kan sikte ned mot 3,50. Swingtradere kan se etter korte bunner (1-3 dager) og mulige momentum-kjøp, men det vil alltid være bedre alternativer for kjøp enn dette.