Hexagon – desember 2014

Det er en stund siden jeg så på Hexagon sist. Det var i august, da jeg mente å identifisere salg på rundt 35 kroner. Nå er aksjen under 20, og befinner seg i en ganske kritisk situasjon:

HexagonUt fra standard trendlinjer er alle tenkelige positive trender brutt. Aksjen er nå også ned gjennom halslinjen i en stor og tung hode-skulder-formasjon. Fortsatt selg altså.

I et lengre perspektiv finnes det flere MA som fremdeles er flate (fra 400 dager og oppover), så alt håp er ikke ute. Hode-skulderen er heller ikke av de aller mest tydelige. Men alle tekniske indikatorer av typen RSI, MACD etc. bekrefter mer nedgang. Hode-skulderen gir et kursmål på rundt 6 kroner i løpet av våren 2015.

Det har vært flere mindre innsidekjøp den siste tiden uten at det har hjulpet særlig. CFO kjøpte for 99 000 kroner den 4. desember. En av de interne markedsanalytikerne kjøpte for 68 000 kroner den 26. november. Ingen av disse kjøpene er spesielt store, så kjøpene trenger ikke tillegges mer enn middels vekt.

I dag er aksjen opp nesten 5 % (lunjstider – opp mot 20 kroner), noe som tilsvarer en liten pullback. Men jeg tror det eneste som kan redde Hexagon herfra er spesielt gode nyheter og en snarlig retur over 22 kroner.

 

2 kommentarer om “Hexagon – desember 2014

  1. Tilbaketråkk: Archer – desember 2014 | Aksjer og aksjehandel

  2. Tilbaketråkk: HEX – mars 2015 | Aksjer og aksjehandel

Det er stengt for kommentarer.